NYTTIG INFORMATION TIL DYREEJERE

Hvad kan vi gøre for dig?

Du finder nyttig information til dyreejere hér på siden. Læs om klinikken, vaccination, tandundersøgelse, hjemmebesøg, parring og andre behandlinger, udstyr og fagområder.

Skægkær Dyreklinik er en dyrlægeklinik for kæledyr. Vi behandler alle former for kæledyr, herunder hund, katte, kaniner, marsvin mm.

Vi har alt det nyeste diagnostiske udstyr på klinikken.

I vores eget laboratorium laver vi undersøgelse af blodprøver, urinprøver, mikroskoperer, dyrker forskellige prøver for bakterievækst og meget andet

Vi tilbyder også progesteron bestemmelse til parrringstidspunkt af tæven i eget laboratorium med svar indenfor få timer.

Vi har eget digitalt røntgenanlæg, og laver alle former for røntgenundersøgelser. Vi er certificerede til HD, AD og OCD røntgen, ligesom vi som en af de få klinikker i Danmark, er godkendte til at tage rygfotos til Gravhundeklubbens rygprogram.

Med vores ultralydsscanner, scanner bløddelsorganerne i bughulen, drægtighedsscanner og har mulighed for at følge fosterudviklingen.

Tandbehandling af kæledyr i fuld bedøvelse, hvor vi udfører tandrens og ekstraktioner mm med moderne tandudstyr og tandrøntgen. (husk vi tilbyder altid gratis tandtjek, bare ring og bestil tid).

Vi foretager mange former for kirurgiske indgreb, både store og små operationer, bløddelsoperationer, tumores, neutralisationer (kastration og sterilisation), blæreoperationer, kejsersnit bare for at nævne nogle få af de operationer, vi foretager.

Større specialoperationer, eks ortopædiske indgreb henviser vi til specialister på Aarhus Dyrehospital. Vi sender naturligvis røntgenbilleder, laboratorieprøver o. lign. videre, så de ikke skal foretages dobbelt.

På klinikken foretager vi alle former for medicinsk udredning af dit kæledyr.

Vi laver sundhedsundersøgelser, vaccinationer og chipmærkning af alle kæledyr

Adfærdsrådgivning om, hvordan du og dit kæledyr kan samarbejde tilbydes.

Aflivning, når dit kæledyr desværre er nået til det sidste svære stykke af livet. Vi prøver at skabe ro, omsorg og trygge omgivelser, så det bliver en tryg oplevelse for dig og dit kæledyr.

Vi klipper altid negle uden ekstra beregning i forbindelse med vores konsultationer og indlæggelser som en service.

Er der noget, du er i tvivl om, hvorvidt vi kan tilbyde, så ring endelig og spørg os!

Vaccinationsprogram

Den årlige vaccination beskytter din hund eller kat

Vores kæledyr er afhængige af, at vi som ejere udviser omsorg og beskytter dem mod sygdomme. Det årlige vaccinationsprogram er én måde at beskytte din hund eller kat mod en lang række sygdomme.

Hos Skægkær Dyreklinik har du mulighed for at få hver 4. vaccination gratis. Det eneste det kræver, er at din hund eller kat følger det årlige vaccinationsprogram i tre år i træk, og i dette tidsrum er vaccineret indenfor 13 måneder efter den foregående vaccination hos os.

For hunde indeholder det årlige vaccinationsprogram hundesyge, parvovirus, smitsom leverbetændelse, leptospirose, kennelhoste og rabies. Hos kat indgår katteinfluenza, kattesyge , katteleukæmi og rabies

Det vurderes i hvert enkelt tilfælde hvad dit kæledyr har behov for.

Det kalder vi 3+1
-og sund fornuft.

Bemærk at 3+1 ikke kan kombineres med andre kampagner og tilbud. 

Gratis tandundersøgelse

Op imod 80% af alle hunde og katte har en eller anden form for tandlidelse, der betyder dårlig livskvalitet og mere eller mindre permanent smerte. I visse tilfælde kan tandlidelser have dødelig udgang.

Vi tilbyder alle hunde og katte et gratis tandtjek. Bestil tid i dag – så får du vished om dit kæledyr lider i stilhed.

Hjemmebesøg

Hos Skægkær Dyreklinik tilbyder vi vores patienter hjemmebesøg, i de tilfælde hvor det vurderes fagligt korrekt og forsvarligt. Det vil sige i forbindelse med sundhedseftersyn og vaccination. Men også når dagen for det sidste farvel oprinder, tilbyder vi at komme i hjemmet, så dette kan foregå under rolige, trygge og hjemlige omgivelser.

Tidspunkt for hjemmebesøg aftales individuelt, som udgangspunkt inden for klinikkens normale åbningstider. Ring til os vedrørende bestilling af hjemmebesøg eller information om priser og tillæg for hjemmebesøg.

Hvornår er det bedste parringstidspunkt?

I de fleste tilfælde er det ikke noget problem at finde ud af, hvornår en tæve skal parres. Måske befinder hanhunden tæt på geografisk, eller man kan låne hanhunden i nogle dage.

I andre tilfælde kan det være vigtigt at vide præcis, hvornår tæven er klar til parring. Det kan være eks. hvis tæven skal insemineres, eller hvis man skal køre meget langt for at få parret tæven.

På Skægkær Dyreklinik tilbyder vi ved hjælp en blodprøve (progesteron niveau) og en gynækologisk undersøgelse, at bestemme det optimale parringstidspunkt for din tæve.  Vi har eget blodprøve apparat på klinikken til progesteronbestemmelse, så vi har svaret på undersøgelsen indenfor 2 timer.

Ring til klinikken, hvis du vil høre mere om parringstidsbestemmelse.

Bestil tid når du har tid

Du behøver ikke tænke på vores åbningstider, når du skal bestille tid til dit kæledyr. Du kan nemt og bekvemt bestille tid når du har tid ved at benytte nedenstående link.

Første gang du bestiller tid online, skal du lige oprette dig som bruger. Når du har oprettet dig én gang, er du oprettet til næste gang du skal bestille tid.

Hvis du hellere vil bestille tid via telefonen, er du selvfølgelig også velkommen til at gøre det inden for vores åbningstider.